EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2014-07-01
23:24:28

Sälar, fiskebåt, bogserbåt och Jag

På morgonkkvisten när vi lämnade Smögen för att tuffa ot Lysekil och sälsafarin så anlände LL338 Tärnö och lossade nattens fångst. Bra start av dagen med lite fiskebåt!

 
Sälarna var lite kinkiga idag och trivdes bäst i vattnet men vi såg dem då och då när de stack upp huvuderna, det är nyfikna de där rackarna. På safari nummer två så låg det några på land och då guidade jag, fortfarande tokigt nervös men tyckte också att det fungerade bättre denna gången än förra. Idag var det dessutom bara på svenska och det gör det hela lite lättare men jag måste helt klart öva på min retorik, Övning ger färdighet, Göran har kommit med tips så nog har jag att öva på. Göran är grym på det där, okej, han har hållt på ett tag också... han är en god förebild!

Några sälar låg och solade på klipporna
 
Åter igen en lång men ändå fantastisk dag på det stora blå. På kvällskvisten var det även en tur i Sotekanalen som gällde och då åkte vi förbi Guleskärskajen där den stora kranen precis anlänt efter dagens arbete. Fick en närbild på bogserbåten Obelix, så tjusig så!


Jag avslutar med en bild bästa Reino tog på mig. Den kärln har alltid kameran i högsta hugg och idag fastnade jag igen och denna gång med stort smile :-D


peace out


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: