EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2014-01-29
21:50:00

Ny klänning och fler båtbilder

Det blev lite lilla julafton eller kanske snarare en lite för tidig födelsedag på DHL-ombudet idag efter Frihamnsbesöket. Två fina paket fick jag hämta. Det ena med en klänning som jag köpt och det andra med en termos och äggklocka. Kul med paket!

Klänningen satt som en smäck! Sååååååå fin!  Tyvärr bestämde min kamera sig för att blått är en fin färg så alla bilder blev i blå-nyans. Försökte fixa men är för okunnig. Det blev en bild som visar färgen rättvist och den är den första, självklart suddig bara för det och de andra gjorde jag i gråskala för den såg metallic-grön ut hur jag än gjorde och det är ju fel. Köpte ett par solbrillor också ala 50-tal men de får man se när solen skiner längre fram i vår, fantastiskt fräcka!

Att det är så kasst har ju med mitt tålamod att göra också, orkar inte ta hur många foton som helst och när jag märker att det inte blir bra så sjunker humöret snabbt och jag ger upp.

Har tyllkjolen under också för att få vidare och bättre form på klänningen. Själklart ska klänningen strykas också innan den används utanför mitt bo, skrynklig av transporten,...

 
 


Fick hem fler framkallade bilder idag också så blev omorganisation på hallväggen. Nu ser det ut så här. Det som tillkommit är några bilder på mig själv från goda tillfällen jag minns och bilder på båtarna Jahre Viking, Lotus, Elise, Alcedo och Mergus. Jösses vad nöjd jag blev! 
 

peace out
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: