EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2014-12-02
17:14:59

Fox Sunrise bunkrar 'Juttan'

Fick en liten uppmuntran när jag kom till skolan och såg att Stena Jutlandica hade en bunkerbåt vid sin sida. Det var inte vilken bunkerbåt som helst heller utan den supersnygga Fox Sunrise! Hon och hennes syster Fox Luna är mina absoluta favoriter när det kommer till bunkerbåtarna i Göteborgs hamn, tätt följda är de av Tell och Dana. Dock håller ju dessa damer ofta till längre ut vid hamnen eller så är de på vift över till Danmark eller längst vår egen långa kust så jag ser dem inte så ofta. Så det blev ett danssteg av lycka när jag såg att det var hon som låg där.

 
Såg också att mudderverken är vid Frihamnen och arbetar nu så jag tänkte ta mig dit för att spana in dem lite närmare någon dag. Hoppas de är där länge så jag hinner se dem! Det jag är mest intresserad av där är att se deras ljussignaler. Jag tycker det är kul för jag kan ljussignaler i teorin men har inte sett alla olika i verkligheten och dessa mudderverk har i alla fall "begränsad manöverförmåga" när de arbetar (såg från bussen idag) och det vill jag se och få med på bild.

Kvällen ska tillbringas med sammanfattning av föreläsningar som varit tänkte jag, samlat på mig en del nu, förberedelser inför tentaplugget :-)

peace out
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: