EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2014-12-04
21:28:58

Båtologen

Rolig men koncentrationskrävande dag i skolan idag. Först instrumentlabb som var väldigt intressant och rolig, sen räknestuga på kompass och ekolod. Allt kändes bra, inte allt för avancerat men börjar känna att det kommer krävas mycket plugg för att få de resultat jag vill ha på tentorna 14:e januari, ska sätta igång och läsa i helgen tänkte jag.

Trött Elinor klev in genom dörren till sitt bo vid fem och fick ta ett skutt för att inte kliva på jordens bästa tidning Båtologen som låg på hallmattan och väntade. Genast steg humöret och tankar på att en förkylning övertagit kroppen var som bortblåst.

Ännu bättre var ju att det på detta nummer är en bogserbåt på framsidan! JIPPIII
 

Är du som jag och också tokigt nördig i fartyg och gillar att läsa om dem och dess historia så bli medlem i Klubb Maritim du också. Då får man tidningen Båtologen, 6 gånger per år.  Kostar bara 260 kr/år, kolla in hemsidan för mer info  http://www.klubbmaritim.com

Nu har jag sansat mig lite och varvat ner så förkylningen gör sig påmind och jag känner att någon timme att bläddra i tidningen blir perfekt innan sovdags.

peace out
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: