EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2013-05-16
20:03:20

Grillning och Ginger Joe

Min kära faster Inger bodde över hos mig från igår till idag och som vanligt lyckas vi prata bort tiden och inte komma i säng förrän kring halv ett. Tur jag var ledig idag men hennes dag var full med möten och jag hoppas det inte blev en allt för jobbig dag för henne. 

När hon skulle till stan för möten så hängde jag på men bytte buss vid Hj. Branting mot Tuve och Amelie. Vi tillbringade förmiddagen med kaffe i solen på balkongen. Planerade Barcelona :D  När hon skulle jobba drog jag till gymmet och körde ett pass. Tog mig sedan till stan för att träffa Robin för att grilla och slappa i solen. Kanoners eftermiddag och nog har jag fått en aning färg av solen. 


Robin den luringen hade med sig sin nya favoritöl Ginger Joe till mig. Ja, man kan säga att det är min nya favorit också, jösses vad god den är. Den smakar dock inte så mycket öl men mycket ingefära och är supergod!  Ok, den kanske inte slår Hobgoblin och Anchor Steem men mycket god! :D

i
Grillmästaren Robin :D Blev lammspätt och potatissallad :D  Efter maten slappade vi där på bryggan och lyssnade på god sommarmusik :D

Sen skulle han jobba så jag for hem och kvällen blir inte lång d¨å jag ska jobba fem till fem i morgon

peace out

Kommentar:
2013-05-17 @ 12:15:33
#1: tess

sv; Jaha var det där det var :D
Ja någon gång skaaa jag göra GMU! Verkar så kul :D Men vill avlsuta skolan, ta körkort och så först så får man se sen! :)

Härliga grilltider nu :D

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: