EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2013-05-05
20:49:47

Andra löpturen

I dag efter jobbet så kände jag att jag behövde röra på mig lite, trots att jag jobbat 6-17 två dagar så tog jag en löprunda. Till skillnad från förra gången sprang jag hela tiden, till och med uppför sista backen innan mål, den är mordisk, det gick inte fort men det var löpsteg! :D

Blev inte så mycket längre än förra gången, det kändes som mycket längre men det kansek berodde på att jag sprang hela tiden och blev tröttare. Ska försöka hitta en sträcka som är lite längre. Skulle vara gött att ha en runda på en mil. 


Denna vecka kommer bli tuff jobbmässigt, långa dagar väntar. 12-timmarspass onsdag och torsdag.  Morgondagen startar med ett besök hos tandläkaren, hoppas hon tycker jag skött mina tänder senaste året. På tisdag ska jag tillbaka till Peter och fylla i det sista på tatueringen. Åker förhoppningsvis redan torsdagkväll till Smögen, hoppas jag får bort mitt reservpass på fredag. Många som vill dyka nästa helg så jag ska hjälpa till då. Får se om man själv orkar och har tid att hoppa i själv. 

Jag välkomnar nya veckan med öppna armar!

Svar på kommentar från 1:  Man tackar! Tror det blir bra också, är mycket nöjd! :D


peace out
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: