EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2013-03-17
13:23:00

En tripp till bästa ön

I går tog Jag, Lisa, Daniel och Magnus en tripp till bästa ön. Saknar Smögen hela tiden när jag inte är där! Vi tog den längre vägen dit och åkte över Tjörn och Orust, det var så fint där! Stannade till i lysekil och käkade pizza också. 

Väl på Smögen gick vi längst bryggan, underbart denna årstid när det inte är något folk!  Tog vägen förbi Johan och Karin men de var inte hemma. Pelle var inte heller hemma när vi knackade på. Hos Calle fick i napp och där satt vi i ett par timmar och drack kaffe och tjötade. Synd att Hanna jobbade. Men ska ändå träffa henne på onsdag, serjag fram mot!

Asta af Smögen, numer endast ett museifiskefartyg som går guidade turer i Buhusläns skärgård. Byggd 1916.  Väldigt fin!


 


Vi åkte sedan till Nancy och Leif  och hälsade på, de bor på en båt i Hasselösund. Hur mysigt som helst, så skulle jag också vilja bo. Det är en dröm att få bo på en båt!  Där satt vi också och tjötade i någon timme innan vi blev allt för hungriga och begav oss till Göstas för en bit mat. Jag åt fisksoppa och det var supergott!


Vi svängde förbi bästa Freddan också innan de andra for tillbaka till Göteborg. Jag blev kvar på ön över natten, åkte hem med bussen på förmiddagen. Det var en god kväll i alla fall.


På väg till bussen på morgonkvisten stannade jag och tittade lite på Svanvik som ligger på land vid varvet. Fick höra att hon är såld. Fattade jag rätt är det till Fotö så då kanske man får en skymt av henne även här utanför stan.  Fin båt det där!


Denna söndag ska jag nog inte göra så mycket, ta det lugnt. Förkylningen verkar ha gett sig men man vet ju aldrig den kanske bara är vilande.

peace out
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: