EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2013-03-03
18:46:21

Bowling, tv-spel + promenad vid havet

Igår åkte jag till Partille för att bowla och spela tv-spel med Robin. Jag är kass på tv.spel men desto bättre på bowling. Dock blev kloten så tunga efter några öl och jag tappade den ledninga jag hade med 100 poäng till att ligga efter 100 poäng, inte bra. Men det var kul. Lyckades förbättra mina färdigheter i att skjuta zombies i alla fall och till slut var jag hyfsat bra till och med.  Vi fick sedan för oss att gå till en borg som finns på ett berg där i Partille. Jobbig promenad måste tilläggas, dessutom var det ju nästan mitt i natten. Så här i efterhand så skulle vi inte gjort det med tanke på risken, men sånt tänker man inte på när man är glad i hatten, då är det många idéer som är smarta.

Väl hemma hos Robin igen blev det lite dödande av zombies och diverse monster (vi spelade Resident Evil) och sedan blev vi båda dödströtta och somnade. Tror inte klockan var mer än ett. Vi som tänkte gå ut också men det sket sig. Får bli en annan gång.

Denna söndag bjöd i alla fall på riktigt vårväder! När jag kom hem så han jag precis äta färdigt frukost och kolla på målgången av Vasaloppet och då tyckte Magnus att vi skulle gå promenad så han kom och hämtade mig och vi åkte till ett ställe utanför Billdal och gick runt Stora Amundön. Det blev en promenad på cirka 2 timmar och det var upp och ner över klipporna så jag är riktigt mör. Mättade oss med thaimat, lyxkaffe och tv-tittande.



I morgon är det måndag och ny vecka och nya tag. Jobbar 6.30-17 så man kanske ska gå och lägga sig snart så man är utvilad. 

peace out
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: