EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2013-06-10
09:53:06

Solen skiner över Kleven

I torsdags åkte jag till Smögen efter jobbet.. Det var gott att komma iväg redan då och inte behöva åka på fredagmorgonen. Det har varit en del att göra på centret vilket är kul. Många glada gäster, långt ifrån högsäsong men ändå mycket att tänka på, känner att jag inte är helt insatt än men är på god väg. Glömmer så lätt bort massa saker och kassan är så otäck och där är jag nervös att göra fel. Det kommer gå bra när man får öva lite och kommer in i rytmen igen.

Fredagen satte vi oss på 3:an för mat och dryck och titta på alla glada studenter i sina vita mössor som sprang runt. Det vimlade av poliser och ordningsvakter så jag tror det var hyfsat lugnt ändå. Kul att träffa massa goda vänner också. 

Lördagen var båten näst intill full och lite provdyk. Solen stekte och jag fick lite färg. På kvällen när gästerna åkt drog jag och Kristian på oss utrustningen och gjorde ett dyk. Det var gott att komma i vattnet trots att jag läckte men ska ta en närmare titt på det senare. Efter det fick det bli bastu och öl. Promenerade till bryggan för en bit mat och en öl efter det och det var en fin kväll.
 

Båten på ingång efter lördagens sista utfärd

After dive/work-öl

Utiskt från Hållö Bars balkong, kanonkväll, så vacker himmel. (Synd på lyktstolpen)

Även på söndagen stekte solen och jag fick mer färg, lite röd så får väl vara beredd på att det försvinner snart. Ska gardera mig med solkräm innan jag åker upp på heltid. 
nästa sväng dit blir över midsommar har jag ätnkt. Tror inte planerna kommer ändras men man vet aldrig. 

Förkylningen som legat och grott länge nu bröt ut efter lördagkvällen. Kanske inte det smartaste draget att dyka, basta och dricka öl... jaja, överlever nog även om mina bihålor  bankar på som om de vill lämna min kropp.

Nu har jag en vecka kvar på Trafikcafeer innan semester och sedan två månader på Smögen.

peace out
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: