EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2013-02-09
19:30:13

Tulpaner muntrar upp lite



Ja, jösses vad det kom snö nu på eftermiddagen. Hade jag inte räknat med men det är nog inget som ändå gör så mycket.Köpte tulpaner till mig själv igår och muntrade upp mig själv lite, inte för att jag var nere på något cis men när det är så här ruggigt och lite kyligt så spänner man på ett leende när man tittar på de fina blommorna :D

Jobbet idag gick kanon fram till kl 11 då en ringer och sjukar sig, blir så fruktansvärt irriterad när man ringer två timmar innan man börjar och är sjuk,okej, man kan vara sjuk men känner man inte det tidigare. Jag kanske är knäpp. Det ställde till det en del och det blev till att jobba över lite men Camilla var så snäll och städade och diskade så jag kunde gå hem lagom efter utsatt tid. 


Skulle träffa Maria på stan och käka när jag slutat och det blev en del titt i affärer, var dock inte taggad så var inte så road men sen åkte vi hem till henne och drack kaffe och tjötade. Mycket trevligt.

Fick mina två tunnlar till mitt töjda hål i örat igår så nu töjer jag lite till så de ska gå i. Tror det blir kanon. Väntar också med spänning på en vinterjacka jag köpt på nätet, den kommer förmodligen på måndag och jag väntar med spänning :D hoppas den passar (fri retur annars så det är ju bra).

Är också lite trött idag då det var en lätt fest igår och inte så mycket sömn blev av föregående natt så satsar på tidig kväller idag. Sneglar nog lite på melodifestivalen och är sugen att se QX-galan men vet ej om jag kan hålla mig vaken. Hoppas det.

peace out


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: