EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2013-12-27
09:10:22

Julen och sjukling

Julafton spenderades på tåget, 13 timmars arbetsdag :-D  
Lite blandade känslor den dagen, jag var jätteglad och lika så de flesta resenärer. Lite bittra miner när vi blev sena, vi hade fått ett trasigt tåg från danmark som gjorde att vi endast kunde köra 120 km/h i stället för 180 så vi halkade efter i tidtabellen mer och mer, vi slutade på 15 minuter sena i Göteborg.

Senare under dagen blev vi påminda om att julafton inte bara är en dag då släkt och vänner samlas och umgås utan att det faktisk är en dag då väldigt många sitter ensamma och även bestämmer sig för just julafton är sista dagen att stå ut med livet. Den människan som ställde sig på spåret söder om Halmstad hoppas jag fick hjälp för polisen han dit i tid. Vi fick stå stilla en stund i Halmstad innan klartecken för att fortsätta resan gavs. Då blev jag lite nere, det blev så svart på vitt att på tåget fanns massor med glada människor, med paket och leenden, medan det precis i det tillfället fanns en person som stod på spåret och inte ville vara med längre...


Juldagen gick allt bra på jobbet men väl hemma brakade helvetet lös. Jag började må illa redan på tåget, sista vändan mot Göteborg men tänkte att jag bara var åksjuk eller så, ovanligt för mig som aldrig brukar råka ut för det. Så väl hemma vi halv elva började jag kräkas och det fortsatte fram till tre-halv fyra på morgonen då jag somnade av utmattning. Hela annandagen sovs bort. Nu idag har jag orkat ta mig upp ur sängen och förflyttat mig till soffan. Klämt i mig lite risgrynsgröt och gjort mig en kopp te. Fortfarande hängig men mår inte illa längre. 

peace out
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: