EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2013-04-10
16:03:47

Sine Bres

Efter jobbet tänkte jag att jag skulle gå hem, så fint väder så man får passa på. Kollade snabbt på MarineTraffic när jag gick över bron om det möjligtvis skulle komma någon båt. Jovisst, skulle det komma båt, vilken tur jag har tänkte jag. Den befann sig då strax söder om Kungälv så jag hade ju tid på mig att hitta en bra plats. Tog trapporna ner från bron och hittade perfekt ställe, egentligen kanske jag inte fick sitta där för det var innanför ett staket med grind men grinden var ju öppen så jag smet in. Varmt och skönt i solen var det och Pappa sällskapade i luren under min väntan. Tror det tog nästan en timme för båten att komma från det att jag satt mig där. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.


Strålande sol och nästan vindstilla, perfekt väder att sitta och dingla med benen vid vattnet. Barken Viking och Operan som synes i bilden

Här kommer skönheten Sine Bres.  Danskt lastfartyg som är på väg till Casablanca, har varit i Karlstad. Jag är väldigt imponerad av de som kör, det är inte mycket plats i älven så det är coolt att de kan köra där med dessa bjässar till båtar, denna fröken mäter 88x13 meter. Ok, de har väl autopilot men det är ändå inte mycket plats.






 
Så nu är Elinor glad när hon fått se stor båt åka på nära håll :D

peace out
 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: