EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2013-04-18
18:22:00

Ledig torsdag

Hela dagen har jag umgåts med Amelie. Vi tog sen frulle när jag kom dit, gjorde amerikanska pannkakor, smaskens! Vi har planerat Barcelona och bakat biscotti, tur degen inte är så god så det blir något, vi råkar ha en tendens att äta all deg/smet när vi bakar. Pretty Woman rullade på tv:n också i bakrunden, den filmen gillar jag, den är mysig.

Vi tog en långpromenad med Ville i skogen också, han racade runt i alla vattenpölar han kunde hitta. Amelie och Jag blev väldigt blöta om fötterna också. Har fått lite kläder av henne också, hon håller på att rensa lite då det kanske blir flytt redan till hösten. Spännande att få åka ända till Sydafrika för att besöka dem, långt men spännande.


Jag har min käraste faster Inger på besök också. Hon har massa möten här i Gbg några dagar så då bor hon hos mig. Hon är världens bästa Inger! Vi satt uppe och drack te och pratade jättelänge igår och hon är så peppande. 

I kväll blir det pizzabak och bara lugnt. känns bra, det har varit en god ledig torsdag. I morgon blir det jobb igen, jag känner mig positiv i hjärnan för tillfället så blir nog bra. 

peace out
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: