EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2013-04-06
19:24:00

Långa lördagen

Det känns som denna kära lördag har varit evighetslång. Det blev precis som jag inte ville ha det. på sätt och vis drabbades jag på enda sättet att jag fick åta in till jobbet 1,5 timme tidigare och hjälpa Melanie i köket men jag missade ju min viktiga långsnooze och grötuppladdning.  Jag har sovit lite kasst också, blev väckt klockan elva av att telefonen ringer, blev irriterad så svarade inte, man ringer inte folk klockan elva på kvällen om man inte är stupsäker på att denne är vaken. Sen kom ett sms vid halv tre, brukar inte vakna av dem men sov antagligen dåligt så därav att jag vaknade. Sen ringde det tjugo i sex också och då var det en kollega som trodde jag började klockan sex men jag och Melanie hade ju bytt. Fick sova till alarmet ringde halv åtta och då fanns ett sms från bossen att jag gärna fick åka in tidigare för det hade blivit en sjukskrivning. Huvudvärk hade jag också. Jag var måttligt road.  Det var bara att trippa upp och åka till jobbet. 

Väl på arbetet gick det ju bra och jag är glad att jag slapp pussla med turerna, så trött på det. Det har varit fullt upp hela tiden men jag har ändå hunnit med ganska mycket. Jag tycker inte om när min plan rubbas, hela dagen trasslar till sig och jag blir grinig. Inte bra! 

För att göra av med lite energi gick jag till gymmet efter jobbet och köttade armar och axlar, tog i allt och la på mer och mer tills det bara inte gick att lyfta minsta lilla centimeter mer. Det behövdes, kände mig bättre efteråt.
 
Det fick dessutom bli sill-och potatismiddag idag också. Det är så gott så det är lätt värt det! 

Hittade just att Mona-Lisas leende med Julia Roberts går på tv så det får bli min lördagkväll innan det är dags att vila ögonen. Det är en film som jag tycker mycket om och även en skådis som är så otroligt bra. Hon är så vacker Julia Roberts! Tycker om många filmer med henne, mest Erin Brockovich men Pretty Woman och Notting Hill är inte dåliga de heller.  Storgråter alltid när jag ser Mona-Lisas leende, så ögonen är nog inte torra ikväll heller. Bra att rensa tårkanalerna ibland. 

peace out
.
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: