EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2012-09-14
15:49:00

Obra morgon, skyller på Uffe

Jösses vilken morgon och förmiddag det blev i dag då! 

Börjar med att det ringer på min telefon och jag noterar det är från jobbet och jag hör Sergeys röst i örat... han frågar var jag är och jag mumlar att jag är ligger i sängen, när han frågar om jag skämtar fattar jag och vaknar ordentligt! FASIKEN! jag ligger ju i sängen!!!! Klockan visade 5.12 dvs jag skulle vart på jobbet för 12 minuter sen... som tur var så var det just Sergey som hade en av de första tågåken för han har koll på packen och kunde göra i ordning sin vagn och den som också skulle åka samtidigt. 

Jag var utanför dörren på 5 minuter och det spöregnade och blåste. I motvind och plask och skvätt runt hjulen trampade jag fortare än fortast. Alla flöt på bra och mjölksyran brann i benen. När jag börjar bestiga Göta Älvbron börjar signalerna plinga och lamporna lysa... broöppning! på ett sätt det jag helst vill slippa just då men samtidigt fick benen vila lite och jag fick se Lady Nova passera. kl 5.45 sladde jag in genom dörren på jobbet och allt var tyst och stilla... jag funderade var min joursittare var och ringde Sergey, då visade det sig att hon som skulle åka 1:an var sjuk och min jour fått åka ut... jag var alltså själv, trots regnkläder jag haft var jag bölt också. På fredagar är det mycket att göra... dessutom visste jag att vi hade dåligt med ost så jag skulle inte kunna göra alla 220 frallor för det skulle inte räcka... det skulle komma en leverans senare (den kom dock väldigt sent just idag, kl 9.30 istället för 7)... och det tog en stund innan jag kunde börja med allt.  Jag lyckades spilla ut en kaffemugg över några följsedlar och spräcka byxorna när jag satt mig ner. Halvbra start på dagen.  


Ska jag skylla i från mig så får jag göra det på Ulf Lundell som gjorde att jag sov så bra som jag gjorde i natt. Inte snällt att spela så bra musik så man sover så gott!  Han fick kompensera och spela för mig i köket också för att gottgöra sig.  :-)  

Kom från jobbet vid halv tre, så även idag blev senare än det ska vara (kl 11 är ordinarie sluttid) men nu är jag hemma och soffan är väldigt bekväm!


 
 
 
Fantastiskt bra han är den här Uffe. Märkligt att jag liksom missat honom innan, klart jag hört någon låt men inte lyssnat så mycket speciellt på honom... det har det blivit ändring på och jag är en munter människa för det! :)  


I kväll kommer faster Inger och hälsar på och i morgon ska vi dyka. Det ska bli kul och träffa henne igen, alldeles för längesen nu :)

peace out
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: