EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2012-10-03
17:10:52

Träning och sommarminne

Hade tur idag som slapp åka tåg, hade ju nästan varit otäckt ju! Gick till gymmet och körde ett rejält pass, nu är det Elinor=biff som gäller... eller(?)   3 ggr i veckan ska jag besöka gymmet hela oktober ut är det tänkt och jag lyckades även få med några kollegor i utmaningen, ännu roligare!  Sen ska såklart träningen fortsätta men kanske kommer på något annat mål inför november :D 

Väl hemma fick det bli systers kycklinglasange som stod så fint i kylen och väntade. Omnomnomnom!

Soffan är min bästa kompis denna sena eftermiddag / kväll och nyss 'ploppade' FB-chatten till och Claudio, amerikanen som jag träffade på tåget i somras och snackade med, började skriva. Väldigt trevligt, bra att jag får träna skriva lite på engelska också. En trevlig man som tyckte jag skulle komma och hälsa på i St Monica och dyka med öl-hajarna i stället för i Mexicos vatten i januari. Haha.  Han skickade en bild han tog från då också på stationen här i Göteborg med  tågvärden Anneli och mig. Fint!

Claudio, Annelie och Jag
 
Lugn kväll väntas, SOS Sommar på tv3 kl 20 ska jag se och sen tror jag nog att ögonen måste vilas. På min lediga dag i morgon vet jag inte än vad jag ska hitta på, kanske träna bort träningsvärken jag kommer ha ;)   på kvällen ska jag på min kollega Paulins fotovernissage med Lisa, det ska bli kul!
 
peace out
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: