EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2012-11-04
19:05:53

Punka

Gick ju inte hem den tid jag tänkt i dag men väl en halvtimme senare så jag får väl vara nöjd. Det har gått bra att jobba idag, inga konstigheter någonstans vilket är skönt.

Dock så sa det *poff* om mitt bakdäck på cykeln påväg nerför Göta Älv bron. Lagom otäckt med hög fart och  ganska kassa bromsar och det blir väldigt svårt att hålla balansen för cykeln slingrar sig. Men jag fick stopp och började gå i stället. Tog en timme att komma hem, en hel timme att fundera på allt möjligt (med fokus på vissa saker). jodå, nog tänker jag fortfarande massor på vissa saker och funderar lite på hur jag ska gå till väga. Hmmm...

Väl hemma så var det bara att dra in cykeln och ut på uteplatsen och påbörja lagandet. Det tog längre tid än jag trodde det skulle ta då jag upptäckte nya pys varje gång jag skulle sätta tillbaka slangen. När jag lagat tredje pyset och jag råkade ut för det fjärde tröttnade jag. Så nu bor cykeln i lägenheten.  Tänka sig att det ska vara så dålig kvalité på grejer, har haft cykeln i 12 år och aldrig behövt byta och nu får jag byta redan efter ett år. Till och med däcket var trasigt som jag bara bytte för någon månad sen :(   otur jag har!

Maran är redo för lagning.

I morgon bär det av mot öst och huvudstaden, företagsfest på Tallink Silja Line väntas. Ska bli spännande :D 

peace out



Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: