EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2012-03-04
10:12:42

Magsjuk

YÄCK för att vara magsjuk!!! Blev det på min kära fördelsedag också. Jag var hos kära syster Frida i Varberg och på självaste fördelsedagen åkte vi till Apelviken och gick strandpromenaden, det var gott trots att vädret var lite disigt. Det var fint att gå där, ånnu finare säkert när solen strålar, fick se ett fartyg också så då blev det ännu bättre!

Det ser lite skitigt ut  när isen drivit in och är blandat med massa sand, vädret gör ju att det ser ännu tristare ut.

Jobbet susade förbi också, och skadad som man är så la man märke till att de var några minuter sena ;)
Jodå, trots den kassa kameran kan man skymta fartyget där ute, minns inte vad det hette, men det hade Brittisk flagg i alla fall. sen har jag skit på linsen också därav den svarta pricken :(
Det var som sagt en trevlig promenad trots vädret. På eftermiddagen blev det såklart strålande sol bara för att jag fikc vara inne och spy :(
Vi åkte till ett konditori i Tvååker och köpte bakelse. Väl hemma bröt helvetet loss! Magsjuk åt alla håll och kanter, jag har inte varit magsjuk sen jag gick i mellanstadiet och fy så jobbigt det är! Påväg till tåget hem  så fick vi stanna längst vägen för jag skulle kräkas så det blev att jag stannade hos syster en natt till. Kändes inte kul att åka tåg när jag mådde så kasst.

Sen blev det att jag låg på soffan hos Frida hela fredagen, mådde lite bättre men fortfarande inte okej. Frida jobbade på för fullt ute i stallet och sen när hon skulle rida två hästar tog jag mig ut för långsam promenad med henne och tog kort när hon red. Det var ju fint väder så ganska skönt med frisk luft.

MAn ser ju skillnad på vilken kamera som används. Vill också ha en systemkamera!
Det är skittråkigt att vara sjuk! Jag gillar ju mitt jobb! Men i morgon måndag tänker jag vara tillbaka. Det var bara i torsdags jag spydde och hade mig men har mått illa både fredag och lördag och känner lite idag också. Är hänging också så känns inte 100% men till i morgon måste det var bra! Har inte varit helt frisk på en månad nu och börjar tröttna lite lätt kan man säga, jag som sällan är sjuk annars! SUCK!!!
peace out
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: