EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2012-03-05
19:47:40

Stressig dag och bra dag samt räzer-snigel

Efter denna dag är jag helt slut i kroppen. Först köket och eftersom reserven fick åka ut denna gång också så blev jag själv och allt tog en väldans tid. Skulle åka tåg själv också halv ett så det har varit en lång dag. Orkar inte dra allt för det blir så mycket men det har varit fullt upp, speciellt i kök/pack. Det var nästan skönt att komma ut på tåget för där var det lugnare. Det var Anette som var tågvärd och vi hade så mycket att prata om! 3 månader sen sist och det var så kul! Sen var den Eva som körde så det var ett mästerteam på tåget! Hade bra tågvärdar resten av vändan också efter att Anette stigit av i Hd så allt var frid och fröjd men lugna och stillsamma resenärer.
Det blir sängen tidigt för har köket i morgon också så börjar vid 5 då också. Sov ca 3 timmar föregående natt så sömn är jag i stort behov av! Kunde bara inte sova igår, låg bara och vred och vände på mig, så sur jag blev!
Köpte en till sådan Expidithylla från ikea. Blev ju helt lysande bra! Nu är det inte lika trångt i den andra bokhyllan längre :D 

Här är min räzer-snigel! Den är riktigt snabb, tar sig från ena sidan av akvariet till andra hur fort som helst och klättrar på grejer. Den är lite rolig faktiskt. Malarna gömmer sig, har lyckats hitta en och har inte hittat något lik så tror båda lever- De är ju mest nattaktiva och nu när de är så små kan de gömma sig så bra. Jag som vill kolla på dem!
peace out
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: