EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2012-07-14
18:51:31

Omplantering och badmössa

I går efter att ha jobbat kl 5-11 blev det en sväng till gymmet och sedan tog jag vägen förbi Blomsterlandet. Kände att det var dags att plantera om mina Benjamin Fikusar... så jag införskaffade två krukor och 10 liter jord. Tung att cykla hem med den lasten, men klarade jättebacken, dock hade jag andnöd och mjölksyra som attan när jag väl kom upp och hade nedförsbacke :D

Större krukor och ny jord, nu kanske de blir ännu större! Det gillas!  

Har även klippt ner lite av dillen och fryst in, blir gott att använda sen i matlagningen! Annelie ska få lite också, vi ska byta kryddor, hon har många på sin balkong!

Man kan ha kul med en badmössa! Testade Annelies som hon hade på Vansbrosimmet. Jösses vad jag skrattade!  Koncentrationen var hög för att få på den!



När man tog av den blev håret alldeles elektriskt! :D haha

Jag var hos Annelie och Janne och käkade lasange. Magnus var också med och sen kom även Lisa och Daniel. Så trevligt så! Trivs så bra i det sällskapet!

I dag på jobbet har det varit en del att göra, men inte så man blivit stressad eller så och det är ju bra. Mest gått runt och pysslat med allt som ska göras i maklig takt. Dock varit på lite bittert humör men sånt går ju över. Blir nog tidig kväller denna dag då samma jobbpass väntas i morgon, har inte sovit så mycket senaste två nätterna heller så kan vara bra att få lite extra sömn, tror nämligen att jag somnar som en klubbad säl i kväll!

peace out
Kommentar:
2012-07-15 @ 20:04:18
#1: Magnus

Oooo en bråkis skvättis badmössa. Tänk vad du hade skvätt omkring på badhuset med en sån på dig.

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: