EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2012-07-17
20:19:32

Lite jobb, lite båtar och lite Jo

I dag har kameran varit med hela dagen så tänkte väl presentera dagen med mer bilder än text :D

Vi börjar med jobbet...

LisebergstunnelnLiseberg stationMötande tåg i tunnelnServeringsvagnen, märks att det är semester för många nu för det var väldigt lite resenärerBergsgårdApelvikenEfter jobbet så gick jag och tränade och därefter gick jag dit där Älvsnabben lägger till vid Rosenlund och läste Scandinavian Tattoo och värmde mig i solen. Kollade så klart in båtarna också. Spaarneborg ligger inne nu så då blev jag glad :DSpaarneborg. Ett ro-ro fartyg med Nederländsk flagg.ArdeaSen kunde jag skymta Poseidon borta i frihamnen också och sen är det mina kära trålare som ligger bakom. Tor-Ön är tydligen ute och fiskar men Torland, Bristol och Polar ligger på sina platser :DStena Danica ligger på sin plats och längst bort kan man skymta katamaranen Stena Carisma som är på ingång. Ombord på henne befinner sig min filur Jo!!!!! Har inte träffat henne på evigheter och sååå kul att se henne igen!Vi bakade och tog maschmallows till förrätt :DKolakakor! MUMS! 
Tog också en promenad i fina vädret i slottsskogen och kollade in sälarna som faktsik visade sig mycket idag och simmade runt och plaskade :D  Massor med gott prat han vi med och det kändes verkligen inte som att det var nästan ett år sedan vi sågs senast! Underbart att träffa henne igen!!!   <3

Det har varit en lång dag idag, började kl 4 och den slutar nog ganska snart tror jag. Lite trött. I morgon börjar jag inte förrän halv tolv så då får jag sova lite längre, ska bli skönt, känns som att jag sovit lite lite senaste dagarna. PÅ TORSDAG KVÄLL ÅKER JAG TILL SMÖGEN!!! JÖSSES VAD JAG LÄNGTAR!!!!!

peace out
 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: