EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2012-01-09
20:49:51

En helt vanlig jobbdag i packen

En dag som denna var det inte fel att jobba i packen. De flesta av mina kollegor som kom in efter att ha varit ute på tågen var lite frusna så värmefläckten fick stå på fullt hela dagen, själv gick jag ju runt och svettades(!) haha

Det går bättre och bättre att vara i packen, har till och med beställ varor idag :D det är inte lika stressande längre heller som jag tyckte det var i början, hinner med allt nu innan klockan blir 17 och kan gå hem då vilket är skönt :D

Efter jobbet blev det raka vägen hem, tänkte att jag skulle åka till Biltema en sväng men det blev inte så då bussarna inte matchade varandra och det skulle bli lång väntetid och så, kanske kan åka dit i morgon i stället. 

Hade tvättid i kväll också vilket jag höll på att missa men kom på det i sista sekund. I morgon är det jobb 6.30-15.45 känns okej, hoppas det inte är allt för mycket folk :)

peace out
Kommentarer:
2012-01-10 @ 18:04:08
#1: Emma

Jaa jag älskar texten, den har ett bra budskap. Men nacken? Skulle det vara ett dåligt ställe? Jag vill ju att det ska bli perfekt. Inte tveka..

2012-01-10 @ 18:13:14
#2: Emma

Ja!! :) Bara att få pappas godkännande också ;) host!!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: