EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2012-02-16
22:52:25

Jobbfri dag

Inget jobb idag. En ledig dag kändes riktigt bra. Låg och drog mig länge i sängen vilket var så bekvämt, som tur var så gick jag upp så jag satt och åt frukost när husvärden kom och knackade på. Var hos han igår och bad om lite hjälp så sa jag att jag var ledig torsdag och fredag och då kom han strax efter tio och knackade på. Så nu har han fixat elementet som det inte gick att reglera värmen på samt bytt eluttag i sovrummet, så nu kunde vi avlagsna min specialkonstruktion för att tända taklampan, mycket bra! Han satt även i en fönsterhake i ena badrumsförnstret som hade lossnat. Känns väldigt bra att allt är fixat, han är en trevlig prick vår hustomte!

Walk The Line blev ett tidsfördriv idag också, såg att den skulle gå på 7:an nu i kväll men kände att jag inte orkade vänta, gillar den filmen, dock kan man inte se den för ofta, inte som med typ Top Gun :D  Senare på kvällen tog jag mig in till stan för att fika och snacka lite gojja med Maria... tog favvo-cafeét TinTin i Linné, hade det väldigt trevligt! 

I morgon är jag också ledig och ajg har absolut ingen aning om vad jag ska hitta på, hoppas på bra väder för då kanske jag  tar mig ut och tar vara på dagen. Det återstår att se :-) blivit taggade på mitt broderi igen så nu har jag kommit en till bit så nu är det inte långt kvar :-)  Har förresten lyssnat på nya Thåströmskivan idag också och jag tycker den är okej, får nog lyssna lite till innan jag ger något betyg :-)
peace out
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: