EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2012-12-29
20:24:37

Trevligt besök

En halvdag på jobbet som gick jättefort idag. Det flöt på bra trots en försovning men det löste sig och hon var på jobbet snabbt och kunde hjälpa mig fram till dess att hennes andra vända skulle börja. Jag var hemma strax efter ett och då fikade Jag, Mamma och Pappa lite. Min kära faster Inger och hennes Jaak kom också på besök och vi gjorde tacos och tjötade i massor. Så det har varit fullt hus här nästan, så fint att träffa alla godingar igen. Dröjer kanske en stund till nästa gång nu. De bor ju på fel kust allihop. (För jag bor ju på den bästa kusten)

Sedan börjar jag misstänka att min kära Maersk Eleonora kanske kommer nästa vecka, jag hoppas det. Hon är påväg till Bremerhaven nu efter ett uppehåll i Rotterdam och det brukar vara de närmaste anhalterna innan Göteborg. Hoppas på det! Då trippar jag till Tångudden och kollar på henne! Det ser jag fram mot!  Inte allt för längesen hon var här, 16 oktober förra gången. Så då har hon hunnit till Kina en sväng igen :D

I morgon tar mina kära föräldrar sina väskor och kör hemåt norr igen. Det har varit så trevligt med sällskap, så nu blir det ensamt igen :(   jaja, det är väl sånt man får ta...  så de har åkt när jag kommer hem från jobbet i morgon. 

peace out


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: