EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2012-08-01
18:51:44

Lång dag och lukt av öl


I morse var det upp kl 5 som gällde... jag hade tagit på mig ett extra tågpass på morgonen innan jag skulle vara i packen. Fantastiskt trevlig resa var det! Hade 'Linge' som chaffis där på morgonen söderut och råkade fastna där i tåg och fartygsdiskussioner och framtidsplaner. Det var kul! Hade även det gott på norrgående tur. 

I packen var det ganska mycket att göra... jag blir ju så att om andra inte gjort det som står på listan att det ska göras så gör jag det... en dum ovana som jag försöker bli av med! Går sakta och långsamt men framåt i alla fall. Blev lite trubbel i tågparadiset på eftermiddagen men tyckte ändå jag fick ihop det och det löste sig. Med en kvart kvar av arbetsdagen ska jag möblera om ölflaken i godis/dricka-förrådet... SPLACH!!! Jag tappar ett halvt flak i golvet och en fontän av öl går lös! Jag trycker mig mot väggen för att undvika det mesta men där stog en helpall med vatten... kan säga att förrådet är litet! Så jag var nersprutad av öl och typ allt annat där inne också... jag blev bitter! Skura och torka men lukten sitter kvar, en riktigt alkishåla blev det där inne. Jag luktar öl och bitter för att denna gyllene bryggd gick till spillo ;(  Mitt i allt ska Tågab ha mackor och bullar också så fick springa ut till det tåget i öl-luktande klädsel och lämna det. Bara 30 över tiden blev det så det var väl ok, men inte vad jag väntat mig.

I morogn kommer syster Frida och hälsar på och stannar över helgen, ska bli kul! Har en del att fixa innan dess så torsdagen blir fullt bestyr från det att jag slutar till hon kommer. Ska fixa pass efter som Mexico nästan är bokat nu :D Kanske blir syster glad om jag städat också :)

Tyvärr får jag också säga att jag aldrig han med att kolla till Emma Maersk som låg i hamnen från igår till idag... men det finns ju bilder och det var väl inte sista gången hon la till så får ta nästa chans :D


:D tur marinetraffic.com finns :D

peace out

Kommentar:
2012-08-01 @ 22:42:57
#1: tess

sv; Ja det var han! Och han var så jäääkla bra och snygg!! :D (a) Synd att du missa!

Åh va kul att åka till mexico! :D

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: