EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2011-11-05
13:12:43

Många resenärer och stenugnsbakad pizza

Igår ville alla åka tåg samtidigt, andra vändan t.o.r till Ängelholm var det proppfullt, jag kom ingenstans! Stog längst fram hela vägen då det var massa bagage i gångarna och även massa männsikor som stog. Försökte man få bort bagaget och visa var de kunde ställa det blev man dumförklarad så både tågvärden och jag gav upp. Blev ju inte så mycket försäljning men det är väl sånt man får ta. Även påväg tillbaka till Göteborg var det många människor, jag blev inknödd i ett hörn och där stog jag, kunde inte öppna, kunde inte komma till personalkupén, jag stod där jag stod helt enkelt. Efter Halmstad gick det dock att öppna men jag fick stå kvar dör det var barnvagnar och så i mittendelen så där stod jag. Gick ju bra det med, blir lite långsamt att stå stilla när man inte har någon att prata med eller något att göra, ja, börjar tröttna på Angry Bird nu och det är ju inte direkt så att man kan lyssna på musik.

Det var en lättnad att komma till Göteborg, åkte till Lisa och Daniel och vi köpte stenugnsbakad pizza, åååååh så gott det var! Blev några glas vin och massa tjöt samt en hel del tittande på diverse youtube-klipp och musiklyssnande :D det var en riktigt bra kväll! Hem kom jag inte förrän halv två, tiden går fort när man har roligt :D

Idag lyckade jag dock sova alldeles för länge! halv tolv var klockan när jag öppnade ögonen, jag hade hat alarm på nio men jag måste ha tryckt på fel knapp för någon snooze kom det aldrig :P ganska skönt att sova, har inte gjort det ordentligt på ett tag så det var kanske bara gott :)

Det blir en sväng till Ängelholm idag också, hoppas det är lite lugnare än igår. I morgon har jag jouren mellan 9 och 12 så man får väl se om det blir till att åka tåg då. I morgon är det söndag och sista dagen på höstlovet, misstänker att det kan bli rejält mycket folk... ojojoj!

peace out
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: