EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2011-05-26
15:52:25

Datordag

I dag har hittils den mesta tiden gått åt till att sitta framför datorn och fiffla med SPSS och analysera resultaten och försöka förstå vad alla tabeller och diagram betyder. Vi har en inlämningsuppgift till i morgon som ska vara inne kl 12 och jag känner nu att jag är klar med den. Ska dock inte skicka in den förrän i kväll för jag ska kolla igenom den en extra gång hemma tänkte jag. Behöver ventilera kroppen med ett träningspass tror jag så det får bli en paus nu. 

Jag har också fått motiveringar på de frågor på tentan som jag tyckte var konstigt poängsatta. Jag lyckades skrapa ihop ett till poäng, det medför att jag fortfarande inte är godkänd och att det blir en omtenta men jag känner mig mycket klarare på vad som gäller. Nästa gång klarar jag tentan! I kväll ska jag också planera hur jag ska lägga upp fysiologi-plugget, ja jag vet att jag skulle ha gjort det tidigare men det har helt glömts bort. Ska göra det i kväll!

peace out


Kommentar:
2011-05-26 @ 18:47:12
#1: Syster

sv: Jo, magmuskler behövs verkligen, nu var det så att jag redan innan hade ont i rumpa/insida lår efter kendon och det var inte så skönt att sitta och skumpa omkring då. Hade jag inte haft ont innan så hade jag förmodligen känt av i magen mer :P



Heeeja på tentorna!!



Kramar <3

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: