EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2011-03-23
23:39:55

Dykpremiär avblåst

:( blev ingen dykpremiär idag :( Elinor lite ledsen i ögat... men det bli nya tag nästnästa helg i stället, då far vi till Kullaberg och tänkte göra lite dyk. Känns lite kasst att ha hyrt utrustning för 750 spänn och sedan lämna tillbaka den oanvänd... jaja sånt är livet.

Det var så att vi kom till Lysekil vid typ ett kanske och då hade det börjat blåsa upp lite... hade kollat väder och vind innan men det verkade osm att det ville börja blåsa tidigare än planerat så vi kände att nä, vi åker och kollar något annat ställe och for då till Alsbäck, men där låg det ju massa is så det gick inte heller. Kom då på att om vi tar Släggö ändå och bara är inne i själva viken så kanske det går så vi åkte tillbaka till Lysekil. Väl där visade det sig att det blåste ännu mer så det till och med stänkte upp på bryggan och parkeringen... suck!  Då beslutade vi att gå på Havets Hus i stället.

Fick också en BAMSE KRAM av bästa Malin för hon går i skolan i Lysekil precis där vi skulle dyka så då passade jag på :D åååh, vad det var fint att se henne igen! ska träffa henne igen när jag kommer till Smögen 8-10 april :D JIPPIII :D

Vi var alltså på Havets hus så helt fisk-fria blev vi inte :P så lite glada var vi i alla fall efteråt och vi åt lunch där också och det var smaskens! Vi åkte därifrån ganska nöjda, lite butter var jag eftersom jag lagt ut så mycket pengar "helt i onödan" men efter kaffe och kanelbulle på Torp så var jag glad.

Så nu längtar jag till nästa helg! vill komma i vattnet!!!!! :D

peace out

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: