EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2011-06-26
22:44:20

Knasigt folk!

I morse var jag helt ensam på hotellet. De har nämligen haft stängt under midsommarhelgen men vi har fått bo där. Vi fick svinna kaffe och mackor själva och de hade lagt ut rumsnycklar. I morse hade hon som är i köket gjort mackor men var inte kvar när jag kom ner, eftersom det är helg så lämnade jag inte Helsingborg förrän kl 9.53. Jag fick ett jättemysigt rum och de bjöd även på en liten flaska vin. Dock är jag inte så mycket för att sitta och pimpla vin själv så den fick stå kvar, någon annan kan få den som är mer sugen på den :)



Har stött på väldigt knasiga människor idag. En kärring som tyckte det var dåligt att jag inte gick runt med serveringsvagnen som jag brukar och när jag förklarade att jag inte får gå runt när jag har dåliga bromsar på grund av säkerhetsskäl, ja då var det dåligt att jag inte hade brickor som man kunde bära det man köpt... löste det med påsar som finns vid sätena så hon blev nöjd till slut. Sedan var det en bitch som kom men barnvagn och absolut skulle till sin plats så fort som möjligt och hon hade hoppat på längst bak i tåget för hon trodde hon skulle missa det, eftersom min serveringsvagn (hade en annan på den vändan så kunde gå runt då) tar upp hela gången så kunde ju hon inte komma förbi. Jag sa att jag bara skulle göra färdigt betalningarna, det var inte långt till vestibulen, de som köpte skulle betala med kort vilket tar lite längre tid... då kommer hon tillbaka efter att ha backat ut i vestibulen först och säger: "kan du inte vänta med de där köpen så jag kommer förbi, jag måste till min plats! eller kan du svänga in mellan säterna?..." jag höll på att säga något dumt men höll mig. Jag gick ut i vestibulen och lät henne komma förbi... känns bara onödigt att bråka men lite sur blir man allt. Hade dock två kanoners tågvärdar som suddar över allt negativt!

Jag har mött trevliga människor också så det är inte bara knasbollar som åker tåg :)  dock blir många helt efterblivna när de ska åka tåg, att läsa skyltar till exempel det är något folk har svårt för, att läsa sin biljett och se vilket tåg det är man ska med är också svårt. I går kom folk och frågade om det var rätt tåg och visade mig sina biljetter, jag är ju inte tågvärd men vet ju en del ändå och kan svara på frågor... jag läser biljetten och ser att de är ett X2000 de ska med... det var flera som kom fram och frågade samma sak... Jag vet inte men är det svårt att se skillnad på ett Öresundståg och ett X2000???
hmmm... jag ser då skillnad i alla fall...

Jaja, nog om det. I morgon är en ny jobbdag och då händer det säkert massor med roligt och jag kommer möta många trevliga människor :D

peace out
Kommentar:
2011-07-01 @ 21:06:44
#1: Anonym

haha, jag tycker personligen att Öre-tågen ser ut som larver och X2000 ja de ser ut som jag vet inte men jag ser då skillnad.:):)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: