EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2011-06-19
15:57:27

Mer jobb och ny väska

Det blir mycket jobb nu :D det gillas! än är jag inte slutkörd, skrev kontrakt för halvtid fram till 15:e augusti också i fredags så nu är jag säker att jag får timmar... sen att jag jobbat nästan heltid i juni är väl nästan bara bra, plånboken behöver bli lite tjockare.

Jobbade reserv i morse så jag hjälpte Lina i köket och sedan packade jag lite vagnar och drickabackar, lite småpyssel. Lite kul med omväxling, kände mig lite som en hustomte som trippade omkring och plockade med olika saker, städade upp lite i godis och dricka lagret också så det blev lite mindre tomma kartonger som stog. Skulle ha varit där mellan kl 9 och 12 men drog över en timme... behövde ju inte åka ut på något tåg och ville underlätta för Lina lite osm både har köket och packen idag kl 6-17. 

Cyklade hem och det gick ganska segt, kände mig väldigt stum i benen, men hem kom jag och kaffebryggaren var det första som sattes igång. Efter en halvtimme smsar Johan och frågar om jag vill ha övernattning så jag byter med honom så han tar min reserv i morgonbitti. Det passade mig perfekt för jag ska till Varberg och träffa systeryster Frida då. Blev bättre med övernattning då jag med säkerhet får en sluttid, blir ju lite osäkert om jag är reserv. Dessutom ger ju övernattning mer pengar ;)

Såg en annons också i Metro att Stadium i Sisjön hade rea på väskor och en Drybag 40 liter var nedsatt från 499 till 99 kronor. Jag cyklade dit och det verkade som om de var slut men så frågade jag en kille och då hade de precis fått ett återköp på en så jag fick en i alla fall! :D  då blev jag så glad att jag köpte två linnen och strumpor på rean också :D  Väl hemma så visade det sig att det mesta av dykutrustningen fick plats i väskan, blev lite tajt men det gick och då blev jag nöjd! det blir så mycket smidigare om jag ska resa med buss upp till Smögen om man har allt i en väska. 

Så idag är jag en nöjd Elinor och känner mig positiv i sinnet.

peace out
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: