EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2011-06-21
19:59:35

Ledig dag

En helt ledig dag. Det behövs ibland. Behöver ladda upp inför midsommar helgen och måndag-tisdag nästa vecka... blir mycket jobb då :)  så i morse hade jag inget alarm som väckte mig utan sov så länge jag behövde dvs. till kl 11.18. perfekt!

Har varit en ganska långsam dag, känt mig lite seg men tog mig i kragen och städade i klädkammaren/förrådet, rensade bort massa kartonger jag sparat, man vet ju aldrig när man behöver kartonger... fixade och donade och ställde i ordning röran jag hade där inne. 

Pratade med Pappa i nästan 2 timmar i dag också. Har ju inte pratat med honom på sex dagar då han varit med farmor på Bjurvattnet (där farmor växte upp) och hälsat på farmors bror och Pappa var på Nolia-mässan i Umeå en dag. Så vi hade mycket att prata om och jag berättade om allt jag hittat på dessa dagar då vi inte pratat. Notera att jag pratar med honom minst 2 gånger i veckan annars varav det blir en timme varje gång. Min Pappa är bästa pappsen man kan ha!

I morgon kan jag också sova obegränsat men får väl tänka på att jag på torsdag ska upp tidigt då jag har övernattning ons-tors... blir nog bra. Hoppas på lite sol i morgon så man känner sig taggad att gå ut lite :) som det kännts i dag så vill man bara vara inne med en god bok, vilket jag också varit. Har börjat läsa "Jag är med bandet, en groupies bekännelser" av Pamela Des Barres. Verkar bra!

peace out
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: