EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2011-07-28
22:21:11

Splatt Splatt Skvätt

Ja, så går det om man är i vägen för ett tåg som susar fram i 180 km/h. tydligen var det en flock på 20 stycken som bara SPLATT SPLATT SPLATT, SKVÄTT SKVÄTT SKVÄTT!!!!! 

Så såg tåget ut när jag skulle ut på andra vändan till Ängelholm idag. Lite äckligt faktiskt, men glad att det är fåglar i alla fall. Det har varit en lugn dag förrutom några  tonårspojkar som kommenterade saker och bara var allmänt stöddiga, men det är inte något jag direkt bryr mig om, kan ju stå till svars för mig själv. 
När jag kom tillbaka til Göteborg efter sista vändan så väntade Kristoffer, Mattias och Helena där. 3/4 av familjen i Skåne som min familj umgåtts med hela min uppväxt...varannart år har vår familj åkt till dem i Skåne och varannan sommar ha de kommit till oss och hälsat på. Så underbart att få krama dem igen och prata med dem, det är 4 eller 5 år sedan sist eftersom jag flyttade till Göteborg och har jobbat på Smögen om somrarna, det har helt enkelt inte funnits tid skulle jag vilja säga. Så det var jättekul! 

Amelie och jag åkte till ikea i dag igen efter att jag lyckats ta mig från Centralen (spårvagnarna krånglade). Körde till Ikea i Kållered eftersom vi var i Bäckebol igår. Hittade massor med saker som jag behövde så rikligt med shopping blev det. Har monterat ihop hyllan och packat upp grejerna nu. 

Börjar jobba kl 5.25 i morgon så egentligen borde jag sova men är inte trött så några minuter till blir det :)

peace out
Kommentar:
2011-07-30 @ 22:01:09

haha!! vad äkligt!!! men ag ser att dy gått lös på paint.:):) vacker fågel du gjort.:)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: