EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2011-07-31
11:59:27

Lite flytt, lite jobb, lite bio

Både fredagen och lördagen var lugna jobbdagar. Hade 1vkb i fredags så det var bara en sväng till Ängelholm och när jag kom hem råkade jag somna, det var meningen att sova i 1 timme men det blev 3. Jag hade mobilen med alarm på magen och ändå hörde jag inte det och inte heller ett sms som kom heller. Så vaknade vid klockan tre och fick hetsa lite för Amelie och jag skulle träna yoga. Riktigt gott pass!

Efter träningen blev det flytt. Vi flyttade det mesta och packade också upp typ allt i den nya lägenheten, det var riktigt roligt!Blev en ganska sen kväll, kom hem kring tolv. 

Hade reserven igår och hade tur att jag slapp åka ut, ibland känner man för att åka ut och ibland inte och i går kände jag att det bara var jättetur. Dock satt jag kvar och pratade med de som var där, lite sällskapssjuk.

Sen åkte jag hem och då blev det storstädning eftersom systeryster kommer nu ikväll och hälsar på med Johan, de ska bo här till tisdag. Eftersom jag är så långsam och pysslar med annat samtidigt så tog det hela dagen. Bestämde mig sedan för att gå på bio. Jag gick på en ny svensk film som heter Kyss mig. Den har fått bra recensioner och jag håller med, den var riktigt bra! väl värd att se tycker jag!
Idag sov jag länge, eller snoozande i alla fall, tänkte det skulle bli en lugn dag med lite småplock och sen städa lite mer, men som sagt bara småplock. Vid 11 så ringer Freddan så nu ska han komma på besök med Tozzie så det bler endast småplock innan han kommer :) 

Det är kopiöst varmt ute!!!!! har 28 grader inomhus! och termometern visar 30 ute... fast man sitter still så svettas man.

peace out
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: