EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2011-07-09
22:08:12

Jag är med bandet -en groupies bekännelser

Har nyss läst klart boken Jag är med bandet -en groupies bekännelser som är skriven av Pamela Des Barres.


Boekns baksidetext:
Den legendariska och ökända skildringen av det vilda groupielivet presenterad av den mest berömda supergroupien av alla!

Direkt efter high school drog Pamela Des Barres till Hollywood och den vibrerande musikgatan The Strip platsen där ALLA rockstjärnor rumlade runt. Det var slutet av 60-talet och droger, frisläppt sex och rockmusik blev hennes livsstil.

De följande tio åren delade hon säng med Mick Jagger, Jimmy Page, Keith Moon, Waylon Jennings, Jim Morrison och många fler. 

Pamela Des Barres befann sig hela tiden i händelsernas centrum under den mest omvälvande eran av rockhistorien.
Man får följa Pamela och hennes vilda liv. Det är en väldigt rolig bok samtidigt som det är mycket allvar. Det utspelar sig som sagt på 60-talet och 70-talet. Hon är ett stort Beatles-fan och man dras verkligen med när hon beskriver känslorna när hon får träffa någon bandmedlem. Innehåller också bilder vilket är kul att titta på, får en bra inlevelse av dem. Jag känner också igen mig väldigt mycket av känslorna som hon beskriver, både bra och dåliga, man kan koppla mycket till sig själv så det är också en sak som gör att man fastnar och inte kan sluta läsa :D

ha bra läsning!

peace out

Kommentarer:
2011-07-10 @ 17:28:37

sv: ja, precis, det är trösten - man kan läsa om böckerna och se om filmerna! :D



ja, jag gillar verkligen Just Kids. Får ta och läsa den här boken också, den verkar jättebra. känns som en sådan bok som jag också skulle kunna relatera till!

2011-07-11 @ 11:43:45
#2: Leia

Måste säga att jag till 100% uppskattar din blogg. Konstigt nog verkar jag inte kunna prenumerera på din blogg via BlogLovin' och jag undrar varför det går snett. Är det någon annan som också har problem med det här?

2012-01-03 @ 01:31:18

Sjukt bra bok :) Gillade oxå Just kids, har du läst Kajsa Grytts bok? Om den svenska punkeran, bra den med!

2012-01-03 @ 01:33:28

Ser nu att du är Thåströmfan, jag håller med om att han är kung! Och då måste du verkligen läsa Kajsa Grytts bok. Gott nytt år!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: