EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2011-07-06
23:24:59

Dykhelgen på Smögen

Lånade Magnus lilla kamera på första dyket och det blev några bilder som blev bra... knäppte ganska många men det blev en del suddiga, men jag valde ut de jag tyckte var bäst :)  dykplatsen var Södra Buskär utanför Smögen.
Sjöstjärna
"Plattfisk" vet då inte vad det är för en sort men känns som den placerat sig lite fel, inte särskillt kamoflerad. Det var flera som låg vid det stället och bråk-Magnus skrämde mig med att ta upp en och hålla fram, jag var inte beredd så började fnissa och fick tömma masken på vatten många gånger :D haha så bråkig!
Herr Krabba ville inte vara still men fick en hyfsad bild i alla fall :D
Saker som är stilla är det bästa att fota :P  Sjöborren fotade jag till syster Frida :D
Herr Hummer var hemma :D viftade energiskt med sina spröt :D haha
Dödmanshand
Maskeringskrabba :D

Ett mycket bra dyk var det! På vägen ut fick vi skåda en segelbåt som stog på grund, Sjöräddningen var där och hjälpte till. Tydligen så var det en tävlingsbåt värd en massa pengar men den var utlånad till några som inte kunde segla alls... och då kan det gå så där... ojojoj!
Oturligt nog så var batterierna slut i kameran (kolla sånt innan! lärde mig det i alla fall) på andra dyket när vi var på Pesa, 2:a bästa dykplatsen! :D så blev inga bilder där, var jättebra sikt så det var synd. Men det blir fler gånger. Mer utförlig logg av dyken kommer väl senare. I övrigt var det en bra helg på bästa Smögen <3

peace out
Kommentarer:
2011-07-06 @ 23:34:33
#1: Magnus

Nä jag är snäll, du är bråkig! Den fisken ville ju bara hälsa på dig

2011-07-07 @ 12:13:16
#2: Syster

Älskade Södra Buskär <3

Jag vill också kunna fånga plattfiskar :D



Kramar!

2011-07-07 @ 21:25:45
#3: Anonym

om du hittar en död sjöborre då vill jag ha den.:):P fina bilder syrran.:D:D blir mycket avis på dig hopaps du varit avis på mig också öfr jag fick vara i falsterbo:D:D

2011-07-09 @ 12:33:22

Awh superfina bilder!!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: