EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2011-08-10
22:05:32

Måndagen

I måndags efter jobbet kom Lisa och hämtade mig från centralen för vi båda var lediga resten av dagen och hade inte setts på, ja alldeles för länge! Åkte ut till mig i förorten och snackade lite och drack kaffe innan vi rullade mot huvudmålet Fiskebäck. Hamnade dock på XXL och Stadium i Sisjön först och tur var väl det annars hade vi ju inte fått så god lunch som vi fick. Vi handlade lite smått och gott från den lilla saluhallen som ligger där, minns inte namnet men oj så gott det var! 

Vi rullade mot Fiskebäck och stranden som finns där. Vi hade tänkt bada men solen ville gå i moln precis och det blåste rakt in så vi satte oss ute på klipporna och njöt av maten och havet. Älskar havet!

När vi kände oss mätta av både mat och hav så körde vi in mot stan igen. Ringde Daniel, Magnus och Annelie och sa att vi fixar käk och spel så ses vi hos Annelie. Det blev tacos och några glas vin tillsammans med spelet Idiotkunskap- allt du inte lärde dig i skolan som var det roligaste frågespel jag spelat på länge! haha jösses vad vi skrattade men samtidigt lärde man ju sig massa kansiga saker :D
Påbörjad framdukning av maten, det var kalasgott! :D upprepas gärna snart igen :D :D :D
Kolosalt bra måndag blev det! :D

peace out
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: