EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2011-04-17
11:51:30

Sacestation 2011

Lördagen bjöd på massor av lekar i Slottskogen, det var kul och massor med glada människor! Mitt humör var dock inte på topp men lekarna var roliga och jag lyckades tränga bort den mesta av bitterheten :)
Vi vann kubben, äggkastning, dragkamp/bita äpple/hitta sockerbit i mjöl, läskkastning/fångning. Slajmkastningen var vi dock inte lika duktiga på men vad gör väl det när vi vann det andra!
Sedan var vi inte med på Punschbrännbollen då mina händer var blå och vi frös som gnuer i Sebirien så vi gick hem till Johannas föräldrar som inte var hemma och tog en bad, eller inte jag men de andra älvorna gjorde det :D haha
Vi gick sedan till Studs (Studenternas hus ovanför Götaplatsen) där det var sittning. Det var kul men ingen av oss var väl direkt taggade, men vi sjöng och skålade en del och kollade på olika jyckel som vissa hade. Vi fick kyckling, potatisgratäng och tzatziki till varmrätt och chokladpuddig till efterrätt... Tina gick hem för hon tyckte det spårade ur lite efter maten, vilket det gjorde, och Anna och jag var bittra så ville också gå hem strax efter, Johanna fick vi med oss efter ett tag också.
Vi gick till Donken och käkade lite, det är ett måste när man är onykter innan hemgång! Klockan var bara 23.00 när jag hoppade på vagnen hemåt men det var ganska skönt att komma hem i tid. Dock la jag mig inte för att sova förrän vid 1 då jag pratade i telefonen till dess, och efter det telefonsamtalet var jag på bättre humör och kund somna :)
Sammanfattning av Spacestation 2011: inte lika bra som förra året!
peace out
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: