EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2011-04-25
21:30:28

Massa eld i Götet

När jag har suttit här vi datorn och pluggat idag så har jag till och från känt en skum lukt, det tog lite tid innan jag kunde sätta fingret på vad det var som luktade men tillslut kom jag fram till att det var brandlukt, det luktade bränt. Först trodde jag det var min dator men efter att ha nosat som en hund på min kompanjon så förstod jag att det var inte den.

När jag sedan gick in på internet så fick jag svaret på vad brandlukten kan ha kommit ifrån... En villa i Askim hade brunnit ner till grunden idag och busiga ungdomar firade åter igen våren med att bränna två bilar i Tynnered. Tråkigt när de ska hålla på och elda bilar tycker jag.


När jag sedan gick på en kvällspromenad runt i Ruddalen så känner jag lukten igen och det är precis när jag går förbi själva anläggningen och det är massa vatten på gångbanan, när jag då kollar upp mot Utsiktens BK:s klubbhus så var där endast en förkolnad hög av bräder :(  Klubbhuset hade alltså brunnit ner.


Så bara idag har det brunnit i massor. Så trist när det händer. Bara hoppas att man själv inte råkar ut för något sådant tragiskt!

peace out
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: