EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2011-04-19
20:31:37

FOKUS!

Motiverande och pappande samtal med bästa faster Inger i går kväll gav energi till dagens plugg. Vi diskuterade i massor om hur jag ska göra för att klara mina tentor och hon kom med tips och idéer och öppnade upp för ett nytt och fräscht tankesätt.
Dagen har alltså gått åt till att fokusera på plugg, tidsplanerat plugg. Satte upp tider och vad jag skulle läsa på. Har varit kreativ och ritat så jag lättare ska förstå och komma ihåg olika saker. Plus att jag repeterat, repeterat och repeterat. Så delarna gällande Vanor och sedan också Ätstörningar är avklarade idag. Jag har läst litteraturen till de två delarna och gått igenom powerpoints.
Det jag saknar när jag pluggar annars är koncentration, den svävar gärna i väg från mitt huvud och jag kommer på mig själv med att sitta och tänka på annat. Jag har också svårt att fokusera på det jag ska fokusera på, "jag ska bara göra det här först..." så brukar det låta och det är obra!
I dag har jag dock känt att motivation, koncentration och fokus har funnits och jag känner mig säker på dessa två delar som jag läst på.
I morgon blir det yttligare tag mot att klara tentan nästa vecka på första försöket!
peace out
Kommentar:
2011-04-20 @ 18:45:00
#1: fraidich

hihi, ja kanske en så där marulk:):P eller en stenfisk:):P

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: