EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2010-10-10
12:29:23

Dimmig dag med tvätt och städ :D

Idag är det jättedimmigt ute! Jag ser bara till det andra huset och det som är precis nedanför. I morse såg man inte ens parkeringen. Nu har dimman dragit sig undan lite så nu kan man skymta spårvagnsspåret men det såg man inte innan :P lite häpen blev jag allt när jag vaknade.

Dimmigt idag :P



Jag gick förresten upp klockan 7 för att tvätta. Tänkte att jag skulle ta en promenad medan maskinerna var igång men jag gick upp och la mig och sov en timme till i stället. Vid 8 så tvätten skulle torka en timme så började jag gå en promenad men hungern tog överhand så jag vände och gick upp och åt frukost.

Ska tvätta på eftermiddagen också för det fanns en ledig tid, tänkte passa på att tvätta täcken och kuddar. Är svårt att hinna med det när man har annat att tvätta också men just idag hade jag tur :D brukar försöka tvätta kuddar och täcken i alla fall 2 gånger per år.

Har städat mitt förråd/klädkammare också. Det blev riktigt bra och mycket plats när jag justerade om lite. När jag fått ner täcket och kuddarna så ska jag städa lägenheten ordentligt också.

Får se om det blir någon träning idag. Har inte bestämt mig än men jag har ju många timmar att göra det på så vi får se :D

peace out
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: