EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2010-11-22
13:23:22

lång helg med jobb

Det känns som att denna helg varit väldigt lång. Har jobbat långpass både lördag och söndag och igår var det väldigt jobbigt. Första vändan till Ängelholm var den längsta någonsin kändes det som. Det var dubbla tågset och då blir det lite bökigare, men det gick bra och jag sålde slut på nästan allt, vilket i sig är lite stressande men inte mycket jag kan göra något åt.

I går efter jobbet så åkte jag till Annelie för jag ska vakta Smulan nu måndag till onsdag så då åkte jag hit redan i går kväll för Annelie skulle åka tidigt i morse.

Jag har varit i skolan en sväng idag på förmiddagen och träffat gruppen och vi börjar bli färdiga med rapporten nu. Vi upptäckte lite fel i diagrammen och Anna ska kolla upp det för hon har enkäterna så ska jag göra om själva diagrammen när jag fårr resultatet av henne :)

Ska försöka börja skriva källkritiken också, det är en individuell uppgift som vi har också till det här projektet.

Jag passar också på att kolla på tv när jag är här, eftersom jag inte har någon tv själv så är det här väldigt roligt! trevilg med sällskap av Smulan också även om hon inte gör så mycket. I morgon kommer uppfödaren till Smulan och ska ta henne till vetrinären för blodprov, eftersom hon började löpa i fredags så är det snart dags att träffa den snygga hanhunden. Så det blir småsmulor i januari förhoppningsvis :D

peace out
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: