EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2010-05-27
20:57:40

26:e och 27:e maj

JIPPIII SOMMARLOV!!!! :D

Igår intog jag och Johanna sommarlovet! Vi blev klara med sista LabView-uppgiften och är nu helt klara! Vi firade det med att laga middag och sitta uppe heeela natten. Vi kollade på Shanghai Nights, både Johanna och Jag älskar Jackie Chan!


Kalasrolig film!

Vi pratade i massor drack folköl och helt plötsligt var klockan fyra och Staffan skulle komma hem vid åtta så vi tyckte det var roligt att vara vaken. Johanna berättade massor om Australien och också om dess historia som jag aldrig läst om och det var spännade! Vi kollade sedan på en barnfilm från Australien om en hundvalp som ville vara vildhund. Hur gullig film som helst!

När Staffan kom hem så åkte jag till mitt egna bo. Var hemma vid halv nio och la mig och sov till halv två. Har varit seg hela dagen men det har jag ju mig själv att skylla men jag känner att det var värt det!

Efter att ha käkat en English Breakfast så kollade jag på Bend It Like Beckham som jag tycker är fantastisk rolig! Sedan cyklade jag till MAXI och investerade lite onödiga saker. Jag tog en omväg på 8,5 km dit och sedan raka vägen hem sedan på 3 km. Så totalt 11,5 km.

Nu är jag hemma och proppar i mig godis. Ska sova tidigt!

peace out

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: