EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2010-03-20
18:52:48

Vacker dag i stan

Nu sänker sig dimman över Göteborg igen :)  det har varit en väldigt fin dag idag. Solen har strålat :D

Jag åkte in till stan och gick omkring där och filosoferade. Jag hoppade först av vid Järntorget och gick Andra Långgatan upp... det var fint där. Sedan tog jag vagnen till Grönskakstorget och gick på Magasinsgatan och hittade en väldigt intressant second hand affär. Dock var den ganska dyr. De hade mycket fina kläder :D får återkomma dit.

Gick sedan in i Domkyrkan och tände ett ljus. Hela det trädet som finns där som man sätter värmeljusen i var fullt så jag fick sätta mitt ljus på marken i sanden som är under. Det blev jättefint :)

Gick sedan runt på gatorna där vid kyrkan och tog mig sedan mot Kompassen och Nordstan. Fikade på ett konditori där som jag inte minns vad heter och sedan trallade jag runt på Åhléns lite. Amelie sms:ade vid tre och sa att hon var jättetrött och inte orkade stan, vi får ses en annan dag i stället.

Åkte sedan hem och har broderat lite och gjort mat. Värmde den sista fiskgrytan och gjorde en omelett med babyspenat och sockerärtor. Det var smaskens.

Tror inte jag åker in till Sticky ikväll då jag är jättetrött (äntligen) så jag hoppas jag kan sova inatt :)  ska  kanske se en film eller något :D

peace out

Kommentar:
2010-03-21 @ 22:43:12

(gick inte att kommentera inlägget ovanför)



Men jag vill se den filmen! Sett trailern och den verkar riktigt bra faktiskt. :)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: