EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2010-03-08
21:07:34

Tidningar och glömt USB

När jag klev upp idag så var jag riktigt sur. Vet inte varför, eller så veta jag, men ett tecken på att jag är riktigt sur är att jag inte pratar med mig sljälv. Jag går nästan alltid runt och pratar med mig själv eller blommorna eller något annat, blir inte lika ensamt då. Fast jag är egentligen inte ensam, jag är bara själv, det är skillnad.

Dagen har gått ganska fort. Jag var ner till torget för att köpa mappar att sätta in alla mina tidningar i för som det såg ut så låg alla utspridda på balkongen. Nu är det lite mer ordning och reda. Jag var till apoteket också och köpte tandkräm och tandborstar.

På vägen hem frågar en tjej om jag vill svara på 'veckans fråga för FrölundaTidningen' och det är klart jag vill :D så till helgen finns jag med på en liten bild i tidningen :D

Väl hemma så blir det läsning i Thåström-boken och sedan lite mat. Åt fisken som jag gjorde igår (Recept):D

Åkte sedan till skolan och väl där upptäckte jag att jag glömt mitt USB med alla filerna så det var bara att börja om från början. *SUCK*  kom en bit och när jag sedan skulle köra programmet så var det något fel och vad felet låg han jag inte kolla upp då föreläsningen skulle börja. Känner mig lite stressad nu men jag hinner nog klart på onsdag, då ska jag komma ihåg mitt USB.

Nu är jag då hemma igen och ska snart kika på första programmet av säsong 2 på Svenska Hollywoodfruar :D ska bli skoj :D

peace out



Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: