EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2010-12-12
21:58:30

Snuva och lite jobb

Min näsa vill inte hålla tätt :(  den rinner, kittlar och har sig, och rösten är lite hes... hoppas jag blir bättre i veckan. Ska kurera mig ordentlig och jag ska ta det lite lugnt.

Jobbpasset var lite jobbigt men det var inte så många pasagerare och multi-set och det blir alltid lite bökigt med multi-set. Var lite jobbigt med förkylningen också. Vi har höjt lite priser också så man får lära sig på nytt och sedan är tidtabellerna lite nya... i Ängelholm så har de bytt spår också, jag vet inte om det är permanent men man lär sig väl, men spår 1 är bättre än 3!  Var ju bara en sväng till Ä så det kändes lugnt trots snuvan.

Pratade med Mamma när jag satt i Ä och väntade på tåget tillbaka till Götet, det var försenat 15 minuter på grund av att city-tunneln i Malmö öppnat idag. Mamma hade haft en jättebra födelsedag igår vilket var fint att höra :D Ska inte jobba förran fredag eftermiddag och sedan lördag så jag ska passa på att kurera mig ordentligt :D

Nu ska jag sova! Skola i morgon och det är nästan så jag längtar :D

peace out

Kommentar:
2010-12-14 @ 18:36:33
#1: frida

Sv. Tackar.:) gillar bilden på Farmor mycket för den är så naturlig.:) JAAAA:D:D:D:D åh det ska bli roligt då kommer du få fota då jag rider p åhälge.:):)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: