EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2010-04-20
02:04:27

Bra dag med Finding Nemo

Hmmm...var inte överlycklig över min sena uppgång idag. Men nu så känner jag att det har gått över och att det inte gjorde så mycket att jag gick upp vid tolv. Hade nog blivit senare också om det inte varit för att Mamma ringde. Åter igen så hade jag ingen mjölk hemma och det upoptäckte jag när jag gjort min gröt och mitt kaffe så då blev det i princip att jag släppte allt och gick och handlade. Men gröten stog kvar i mikron när jag kom tillbaka så det löste sig.

Vid tre tiden så åkte jag in till Chalmers för att kolla om det kommit upp några omtentor som jag kan göra men det hade det inte. Jag gick också till Olofshöjd och hämtade ut nycklarna till det extra låset på min dörr.

Allt gick mycket snabbare än vad jag trodde så jag var klar redan vid fyra och jag skulle vara hos Jo vid halv fem då jag skulle få Johans bilder från helgen.

Vi träffades och råkade fastna på hemsidor med bilder som blivit misslyckade i Photoshop, typ filmafficher eller modellbilder och dyligt. Det var väldigt kul så klockan han bli nästan halv sju innan vi kom på att vi skulle vara på LabViewn vid sju. Vi hade från början tänkt vara där tidigt och labba lite och sedan gå hem tidigare, men så blev det ju inte nu.

Efter LabViewn som vi gick från vid nio, då med ännu en A-uppgift avklarad, så gick vi till Jo:s extra jobb. Hon städar på hennes mammas tandläkarpraktik på Avenyn så jag hängde med och sedan gick vi hem till henne. Där möttes vi av en smarrig matlukt då Staffan lagat kalasgod mat som jag också fick ta del av. Vi kollade sedan på Hitta Nemo, älskar den filmen! En av min absoluta favoriter! :D


Så mysig film detta är tycker jag! Tycker mycket om den!

Nu är jag hemma och ska snart gå och lägga mig. Ska bara kolla på bilderna och från Johan.
Kommer nog ett inlägg i morgon med lite fler bilder från galenskapet på ön :D

peace out


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: