EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2009-09-07
21:06:48

Tatueringstid bokad! :D

Ojojoj vilken dag det varit i dag! Först föreläsning med läraren jag ogillar lite. Han var rörigare än vanligt idag faktiskt. Sedan när vi skulle räkna uppgifter så bestämde jag mig för att ta tag i det där med tatuering så jag bestämde att skulle gå dit.

Hade fjärlillar i magen hela timmen och det var jätte pirrigt. Kunde ju inte tänka på något annat. Men uppgifterna gick bra och de var inte så konstiga som förra gången.

När vi slutat vid tre så tog jag 10:an mot Vasaplatsen. Pirrade hur mycket som helst och helt plötsligt kom jag på att ajg inte var säker på vart det var någonstans men jag litade på mina instinkter och hittade det. Jag visade min bild som ajg ritade för ett år sedan och hon var positiv. Jag frågade när...hon sa 'Ja antigen nu eller i februari' Jag hade alltså kunnat få min efterlängtade tatuering idag...på stört...synd bara att CSN inte gett mig pengar för då hade jag gjort det...men jag har inte fått dem så jag hade inte pengar :(  lite surt. Men bokade 24:e februari...ganska långt men jag hoppas tiden går fort :D

Så har jag ritat den och ska väl bli så på ett ungefär när den blir min första tatuering :D

Sedan åkte jag hem och stekt blodpudding och LYCKADES!!! Den blev helt perfekt! MUMS!!!   Räknade lite matte samtidigt och lyckades med de resterande uppgifterna. Sen kommer jag inte ihåg vad jag gjorde men vid sju gick jag till SATS och provade Pilates...nu är jag hemma och ska bara ta det lugnt...börjar 8 i morgon så kanske att jag lägger mig och försöker sova sen. 

peace out 

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: