EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2009-09-05
18:55:30

Irritations matte och nitrox...lite Maxi också

I kväll ska jag och Josse och kanske hennes rumskamrat ut och festa :D  eller det ska int eså vilt till...kanske bara ta en öl eller tio. Ska bli kul å komma ut lite.

Lyckade hitta Ica MAXI idag också :D  tredj gången gillt som man brukar säga (men som inte gäller mina omtentor). Om jag hade tittat lite nogrannare förra gången jag gick så hade jag hittat det för det låg cirka 100 meter från stället som ajg vände vid förra gången jag gick och letade. Det tar en halvtimme att gå dit (3 km) om man gå i rask takt som jag gjorde i dag.

Har pluggat lite matte idag också och jag blev bara mer och mer irriterad för de uppgifter vi fått är uppgifter på komplexa tal som han inte gick igenom...visst, man kan det sedan tidigare men det känns som att det är lite bättre att få uppgifter på det som han har haft föreläsning om...knasigt.

Har gjort sista kunskapskontrollen i Nitrox-boken också...har haft den boken som dass-bok tidigare men när det kom till tabellerna så har jag haft den som paus-plugg när man blir irriterad på det andra plugget  :P

Nu ska jag äta lite (ingen öl på fastande mage!)  och sedan göra mig snygg för kvällen :D

peace out
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: