EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2009-10-03
14:58:29

Regn och lite plugg

Bestämde igår när jag släckte för att sova att nu när jag ändå är sjuk och inte kan upp och träna så ska jag inte ha något alarm. Då kommer jag antagligen sova tills jag vaknar och den tiden jag sover är den tiden som jag behöver sova. Det visade sig att 11 timmar var vad jag behövde. Jag gick upp klockan kvart i ett.

Jag tycker det är väldigt jobbigt att vara sjuk då det medför att jag inte kan träna, för det är ju bland det bästa som finns!  Jag tog helt enkelt en lugn promenad i regnet. Det är väldigt skönt att gå när det småregnar ute. Allt är väldigt tyst och stilla och det är inte mycket folk ute. Denna promenad blev en hel timme lång men med tanke på det tempo jag hade så blev det inte så lång promenix.

Nu sitter jag här i mitt höghus och pluggar lite fysik. Det är mysigt att sitta inne när regnet vräker ner på utsidan. Raggsockorna är på och den stora luvtröjan. Ska gå och göra mig en stor kopp te snart också.

Vet inte hur jag ska göra med hela dagen men jag ska fokusera på att plugga så mycket jag orkar och kanske försöka klara veckans Maple T.A test. Vi får se hur det utvecklar sig. Thåström finns i alla fall med mig hela tiden vilket håller motivationen uppe :D



peace out

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: