EllenElinor - Elinor Näslund's blogg

2009-10-05
19:53:11

Dunder Honung och Forrest Gump

Kände att jag fick tänka på mig själv idag lite extra... den sjuk som jag är är lite skum....jag är snuvig och hes...men samtidigt så är hela kroppen helt orkeslös...har inte haft så förr... jag brukar var pigg när jag är förkyld...men detta är tydligen inte en vanlig förkylning.

Var på föreläsnignen i alla fall och första halvan var helt begriplig... vi pratade om multiplikation mellan matriser och vektorer...det fattade jag rikgit bra :D  sedan kommer jag inte ihåg vad det var...hjärnan stängde av sig...lite dumt av den tycker jag.

Jag åkte hem vid lunch och åt av min djävulskt starka Thaisoppa... och drack lite lime-honungs vatten... pappas tips när man är förkyld...och jag hoppas jag blir frisk för det är Dunder Honung jag använder...ja den heter faktiskt så...kunde inte låta bli att köpa den.

Jag gick en promenad och sedan när jag kom hem så läste jag lite fysik och sedan gjorde jag en omelett... blev väldigt gott...första gången jag lyckas göra en sån.

Började kolla på Forrest Gump... tycker om den filmen. En fin film... tårarna trillar som vanligt i slutet... går inte att stoppa dem...

Nu ska jag läsa lite mer fysik och varva med att läsa lite bloggar och kolla på lite webb-tv :D

peace out
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: